Programikon

Når Kaspersky Password Manager kører, vises programmets ikon i menulinjen. Hvis programmets ikon er inaktivt, er boksen låst, og dine data er utilgængelige. Du kan kun få adgang til dine data, når boksen er ulåst. Du skal angive hovedadgangskoden for at låse op for boksen. Hvis enheden understøtter Touch ID, og det er aktiveret i Kaspersky Password Manager, kan du også bruge det til at låse op for boksen.

Ikonet Kaspersky Password Manager udfører følgende funktioner: